Mökkivuokraus säännöt

Mökkien säännöt

1§ Osaston mökeillä oleskelu- ja käyttöoikeus on jokaisella osaston jäsenellä perheineen, sekä heidän vieraillaan, sikäli kun on tilaa. Mökkivuorokausi alkaa klo 12.00.

2§ Mökkien varaukset tehdään osaston kotisivujen kautta https://paujoensuu.pau.fi/. Varaus maksimissaan 7vrk, yksi varaus kerrallaan. Voimassaoleva hinnasto löytyy osaston nettisivuilta. Varaus maksettava etukäteen osaston tilille FI51 5770 5320 0260 04. Mökkien avaimet noudetaan ja palautetaan jakelutoimipaikoista.

3§ Mökit on varustettu sähkölämmityspatterein, sekä sähköhelloin ja jääkaapein, jokaisen on huolehdittava etteivät ne jää päälle pois lähdettäessä. Mökkien käyttöaika on 1.5.-30.10. välisen ajan, muuna aikana sähköt pidetään katkaistuna.

4§ Saunomassa ja grillaamassa voi käydä mökkien ollessa vapaana.

5§ Koirien ja muiden lemmikkieläinten vienti mökkien sisätiloihin on ehdottomasti kielletty. Lemmikkien jätökset tontilta on eläinten omistajien siivottava.

6§ Mökin varaaja on vastuussa vahingosta jonka hän tai hänen vieraansa aiheuttaa.

7§ Mökillä olevien sekä naapurien koti- ja yörauhan häirintä on ehdottomasti kielletty.

8§ Kaikki tilat on käytön jälkeen siivottava, astiat pestävä, nukkumatilat tuuletettava ja kaikki tarvikkeet kuten veneet ja työkalut tulee laittaa niille kuuluviin paikkoihin siististi järjestykseen. Jätteet on vietävä ulkoroskikseen.

9§ Jokaisella yöpyjällä on oltava omat liinavaatteet mukana. Käyttäjän on varattava mökkeihin ja saunaan seuraavalle käyttäjälle pilkottuja polttopuita.

10§ Yleinen siisteys alueella on ehdottomasti huomioitava. Laiminlyönneistä on heti ilmoitettava isännälle tai osaston puheenjohtajalle.

11§ Henkilöt jotka rikkovat järjestyssääntöjä, tulee osaston toimikunnan toimesta määrätä käyttökieltoon.

12§ Tätä kiinteistöä ja aluetta hoidetaan yhteisesti talkoovoimin, siksi talkoot tulisi jäsenistön huomioida.